Presoterapija Hi Tech
Presoterapija HighTech Original price was: 1.370,00 €.Current price is: 1.233,00 €.
Vrati se na artikle

Presoterapija,termoterapija i elektroterapija 3 u 1 Khona

SKU: 04913

1.750,00 

Kozmetički aparat KHONA 3u1 sadarži 3 kozmetičke funkcije u jednom aparatu.Prednost ovog aparata je podeašavanje trajanja stimulacije na svakom pojedinom dijelu tijela,koji se prikazuje na kontrolnom ekranu.Tako ukoliko netko ima problem sa venama na nogama možete podesiti pritisak nula ili neki drugo vrijeme pritiska.Aparat sadrži presoterapiju(limfnu drenažu) sa termo dekom i elektrostimulaciju.

Opis

Presoterapija
Aparat djeluje na principima ručne limfne drenaže, tako da se pomoću zračnih komora koje se neprekidno pune zrakom, s točno određenim pritiskom koji se prilagođava prema potrebama, mehanički potiskuje nataložena tekućina. Prednosti u odnosu na ručnu drenažu su da je moguće kontrolirati tlak komora i pritisak na određeni dio tijela, vrijeme terapije, mjesto i konkretan problem. S time omogućavamo da se pravilno dreniraju noge, stražnjica, trbuh ili ruke.

Termoterapija-termo deka
Termo deka-Infracrvena termotherapija radi na principu terapijske topline s izravnim rezultatima na tijelo: vazodilatacijom, opskrbom stanica kisikom, mišićnom relaksacijom.Radna temperatura je oko 50 stupnjeva uz mogućnost podešavanja.Termoterapija poboljšava cirkulaciju krvi i sposobnost tijela za uklanjanje otpada, kao što su mrtve stanice i mliječne kiseline iz mišićnih vlakana, te apsorpciju proizvoda za mršavljenje u ljudsko tijelo. Toplinska energija uzrokuje zagrijavajući učinak aktivacijom molekula stanica tijela .Povećava otpornost krvnih žila i promovira stanično funkcioniranje. Također toplinska energija omogućuje brzo i učinkovito ublažavanje boli mišića i zglobova.

Elektrostimulacija
Elektrostimulacija mišića je terapija kojom se ubrzava  mršavljenje i oblikovanje tijela, te reducira celulit. Elektrostimulatori mišića funkcioniraju preko elektroda postavljenih na tijelo, koji inducirajući strujne impulse stimuliraju mišićnu reakciju-kontrakciju.Elektro stimulacija tijela može otopiti masnoću uključujući masnoću unutar abdomena.Istodobno može smanjiti uzbudljivost živaca i potrošnju kisika kod osoba s povećanom masnoćom,te aktivirati mišično tkivo.Ovo je najbolji tradicionalni način gubitka težine, jer se postignuta figura tijela može zadržati i nakon gubitka težine.

Redovna cijena i cijena za kreditna plaćanja bez popusta.

Cijena s uključenim popustom od 10% i porezom .