Radiofrekvencija blue
Radiofrekvencija blue Original price was: 800,00 €.Current price is: 700,00 €.
Vrati se na artikle
RF Face Infusion
RF Face Infusion Original price was: 785,00 €.Current price is: 690,00 €.

Radiofrekvencija frakciona-Micro Remage

SKU: 238

1.050,00 

Frakciona radiofrekvencija s tri promjenjive sonde za rad.Daje izvrsne rezultate na djelovanju pomlađivanja lica i tijela,uklanjanju akni,ožiljaka i strija.

Opis

Princip rada fractionalne RF

RF tehnologija fractionalne rešetke je patentirani rešetkasti RF neinvazivni tretman ljepote koji proizvodi RF energiju u epidermisu kroz mikronske otvore u obliku rešetke gdje može zagrijati veču površinu na večoj dubini,te brzo aktivirati obnovu i rekonstrukciju kolagena. Tako postiže učinak oporavka retikularne strukture kože, potičući metabolizam kože, uklanjanje bora i akni, zatezanje kože i pomlađivanje.

MicroRemage fractional RF ima sve prednosti klasične RF.Počevši od koncepta neinvazivnog, bezbolnog i udobnog, može nježnije zategnuti kožu i pomlađivati ​kožu.To je jedina neinvazivna tehnologija prilagođavanja i balansiranja popravljanja kože u svijetu.U usporedbi s tradicionalnom RF tehnologijom, učinkovitije potiče povećanje i stvaranje kolagena, te može postići odlične rezultate bez posjeta kirurgu.

Primjenom različitih nastavaka glave sonde za obradu fractionalne RF djeluje se na epidermu stvaranjem otvora mikro rešetke koje čine distribuciju RF energije dublje u kožu.RF energiju treba isporučiti dubinski u kožu kroz otvore RF-a i pore, a to će uzrokovati kontrakcijski učinak kolagena i aktivirati obnovu i rekonstrukciju kože. MicroRemage fractional može postići učinke sveobuhvatnog poboljšanja za različite probleme kože s dugotrajnim učinkom podizanja i zatezanja.

Također djelovanjem fractionalnih RF električnih valova na tkivo kože, masno tkivo će se omekšati, smanjiti i raspasti se nakon apsorpcije energije, tako da se može postići učinak otapanja masti i oblikovanja tijela.

Video možete pogledati video OVDJE

Princip rada fractionalne RF

Cijena je za avansnu uplatu s uključenih 10% popusta i porezom.

Cijena za kreditna plaćanja je bez popusta.