Radiofrekvencija blue

SKU: 0244 Najniža cijena: 800,00 €

700,00 

Aparat za njegu lica višepolarna radiofrekvencija blue sadrži plavo svijetlo od 470 nm za regulaciju akni i kožnih problema.

Opis

Aparat za njegu lica višepolarna radiofrekvencija blue sadrži plavo svijetlo od 470 nm za regulaciju akni i kožnih problema,te crveno svijetlo od 650 nm poznato kao biološki aktivna svjetlost koja uz radiofrekvencijske valove pozitivno djeluje na stvaranje kolagena i pomlađivanje kože.Istovremeno stvara kisik,te unosi aktivne supstance direktno u kožu kao mezoterapija,no uz dodatne benifite zatezanja i pomlađivanja kože.

Hidratizirani kisik dubinski ulazi u kožu, te rješava različite kožne probleme .Uređaj može injektirati čisti kisik zajedno s nutritivnim vrijednostima direktno pod kožu, ponuditi hranjive tvari stanicama kože, povećati elastičnost,učiniti je zdravom i mladolikom. Višestruka funkcija uređaja aktivira stanice, poboljšava metabolizam i njeguju kožu dubinski.

U bočici koja se nalazi u RF sondi stavljaju se aktivni sastojci kao što su hyaluron,C vitamin ili A i E vitamini koji će uz djelovanje Radiofrekvencije dubinski uči pod kožu.

RF energija sonde aparata izravno utječe na kožu, jačanjem permeabilnosti kožnog tkiva,te gura prehrambene molekule koje smo unesli u sondu dublje u staničnu membranu kože. Također postiže učinke dubinskog hidratiziranja, zatezanja, uklanjanja bora i izbjeljivanja kože.

Djelovanje Radiofrekvencije u kombinaciji s crvenim i plavim PDT svjetlom:

Valna duljina svjetlosti od 650nm, poznata pod nazivom “biološka aktivna svjetlost”poboljšava aktivnost stanica, ubrzava metabolizam i stvaranje kolagena s učincima na fleksibilnost kože, poboljšava kožna stanja, oporavk oštećene kože, smanjenje pora I djeluje protiv starenja i oksidacije kože.

Plava valna duljina svjetlosti od 470 nm ima učinak sterilizacije. Može učinkovito uništiti bakteriju propionat bacilus pod uvjetom da nema oštećenja tkiva kože. Štoviše, može smanjiti pa čak i liječiti upalne akne u vrlo kratkom vremenu. Može ukloniti bubuljice i akne bez pigmenta,te ima učinak na oporavak kože.

Funkcija aparata:Pročistite i osvježite kožu,očistite i smanjite pore, otopite potkožne masti,podignite kožu lica, zategnite labavu kožu,potaknite stvaranje novog kolagena,vlažite kožu ili potičite apsorpciju kisika u kožu.Aparat također osvježite kožu i pomaže da koža ostane mlada.

Cijena s uključenim porezom i popustom za avansnu uplatu .