Radiofrekvencija monopolarna HighTech

SKU: B003

1.400,00 

HIGHTECH Monopolarni radiofrekvencijski digitalni aparat sa zaslonom osjetljivim na dodir tvrtke Weelko Španjolska. Namijenjen je za estetske tretmane lica i tijela. Aparat proizvodi RF toplinu  od 500khz koja stimulira kolagena vlakna u organizmu i pomaže u kod zatezanja lica i tijela. Aparat je opremljen s 3 ručice različitih veličina za lice i tijelo i,te negativnom pločom koja se stavlja na tijelo klijenta.

Opis

Radiofrekvencija HighTech španjolske kompanije Weelko je aparat za estetske tretmane lica i tijela. To je monopolarna RF .Idealna je za učvršćivanje i oblikovanje kože,te pomlađivanje .Koža kao reakciju na primijenjene RF energije u tijelu stvara toplinu koja stimulira fibroblaste na ubrzanu proizvodnju kolagena i elastinih vlakana, te pridonosi eliminirati bore.Terapija radiofrekvencije utječe na cijeli poboljšani izgled kože,daje trenutni lifting učinak, smanjuje pojavu bora ,a kao terapija pridonosi  toniranju i oblikovanju kože lica i tijela. koža postaje zategnuta, čvršća i elastičnija.Povećava razinu kisika tkiva i stimulira regenerativne procese ,te povećava fleksibilnost kože.

Uređaj sadrži 3 sonde koje se razlikuju u veličini i namijenjeni. Negativni pol stavlja se na klijenta kako bi se osigurala protočnost radiovalova.

Tehničke podatke pogledajte OVDJE u pdf-u.

Pogledajte i youtube VIDEO

Iskazana cijena je s uključenim popustom od 10% za avans i porezom

Kreditna plaćanja su bez popusta.