TESLA RF BMI Vertical

SKU: TV3

11.500,00 

Vertikalni samostojeći uređaj s 4 ručice s radio frekvencijom i petim pelvic aplikatoirom. Android sustav upravljanja aparatom s podrškom korisnicima i opreme ,te koristi WiFi, Bluetooth, Body Composition Analyzer, dok CRM sustav (prati informacije o korisniku), Google, WhatsApp, Facebook i Instagram su također dostupni. Korisnički priručnik, tablica parametara, kliničke upute, videozapisi za obuku i fotografije prije i poslije, sve je to moguće staviti na uređaj, što obuku i rad čini lakšim.Posebna BMI vaga povezana je bežičnim putem s uređajom,a koja uz kilograme mjeri i udio masnoće, mišića i vode u tijelu, te prema tim parametrima uređaj sam predlaže način tretmana,koji daje najbolje rezultate. Kupac na taj način ima detaljan uvid u napredak nakon tretmana s ovim uređajem.Također prema godišnjoj evidenciji korištenja aparata može se generirati statistika,što je pogodno za korisnike zbog upravljanja i analize korištenja godišnjih podataka. Generiranjem godišnje statističke krivulje može se koristiti kao referenca za dodavanje nove opreme ili održavanje u narednoj godini.

Peti nastavak Pelvic floor služi za jačanje mišića zdjelice žena i muškaraca ,te na taj način pomaže kod zdravstvenog stanja kao što su inkontinencija, problemi u trudnoći ili poslije, problemi sa prostatom kod muškaraca itd.

Za jednostavno upravljanje sustavom ovog aparata razvijen je pametni softver sa 7 programiranih načina tretmana. Izravan odabir prema različitim situacijama klijenata i jednostavan za korištenje za sve vrste ljudi.RF Functional Optional je na sve 4 ručice. Zbog radiofrekvencijskog zagrijavanja, temperatura mišića brzo raste za nekoliko stupnjeva. Ovo priprema mišiće za izlaganje stresu, slično kao što radi aktivnost zagrijavanja prije bilo kojeg treninga. U manje od 4 minute, temperatura u potkožnom masnom tkivu doseže razine koje uzrokuju apoptozu, tj. masne stanice se trajno oštećuju i polako uklanjaju iz tijela.

Aparat ima veliko integrirano napajanje od 4500W kako bi se osigurao najkvalitetniji rad svih 4 ručica ,uz stabilnu izlaznu energiju i oslobađanje najveće energije za postizanje najboljih rezultata mršavljenja.Dolazi u crnoj ili bijeloj boji.

 

 

Opis

Korištenjem(Electomagnetic)tehnologije zajedno sa radiofrekvencijom za kontinuirano širenje i skupljanje mišića elektro magnetskim valovima izvodi se ekstremni trening za duboko preoblikovanje unutarnje strukture mišića, odnosno rasta mišićnih vlakana (povećanje mišića),te stvaranje novih proteina i lanaca mišićnih vlakna (hiperplazija mišića), kako bi se mišići trenirali i povećali mišićnu masu, gustoću i volumen. RF u ručicama koristi za dodatno smanjenje masnoće u tkivu,te zagrijavanje mišića.Ručica istovremeno emitira radio frekvenciju i visoko fokusiranu elektromagnetsku energiju.To je kombinacija dviju patentiranih tehnologija (EM fokusirana elektromagnetska energija visokog intenziteta & RF radio frekvencija).Energija elektroda i elektromagnetsko polje ,te sinkronizacija rada je udvostručena.

Aparat ima 4 aplikatora – 2+2 i RF razvijena u novom sustavu povezivanja tako da ne mogu pasti ,a koje ćete izabirati prema području koje se tretira ,te mogu raditi u paru ili svi istovremeno. Svaki aplikator ima  RF i EM tesla tehnologiju,te se po potrebi može isključiti RF ili po dvije ručice..

Cijena za avansnu uplatu s uključenim popustom od 10% i porezom 11.500,00 €.

Ostala plaćanja, kreditna premium visa i diners su bez popusta.