Cryotec 360 pro EMS

SKU: CR&EMS

11.500,00 

Cryotec 360 pro EMS je samostojeći aparat za neinvazivnu redukciju masnog tkiva i jačanje mišićnog tkiva pogodan za poliklinike i najkvalitetnije kozmetičke salone

Opis

Ovo je snažan uređaj s dva 360 aplikatora koji mogu raditi bez prestanka više od 12 sati. Mogu se primijeniti istovremeno na oba područja ili dva klijenata odjednom. Najsnažniji pulsni vakum podržan podesivom i konstantnom niskom temperaturom na cijeloj površini 360 sonde za razliku od jeftinijih uređaja koji hlađenje imaju samo bočno.Također uređaj dolazi sa različitim nastavcima sondi za različite dubine usisa masnoće prema tome koji se dio tijela radi i tvrdoći masnoće.Uređaj prema debljini masnog tkiva provodi hlađenje,održava temperaturu i trajanje tretmana,a vakum se ne dozira ručno već se dozira putem sučelja aparata.

Uređaj djeluje na principu kriolipolize tj jedinstvenom tehnologijom zamrzava i eliminira masne stanice.Ta je tehnologija zamrzavanja poznata kao kriopoliza i daje dobre dugoročne rezultate. Primjerena je klijentima s velikim obimom tvrdokorne  masnoće.Kada se salo smrzne i kristalizira tijelo će prirodno postupno eliminirati takve stanice u postupku koji će potrajati do 3 mjeseca, dok će prvi značajniji rezultati biti vidljivi već nakon 1,5 mjeseca,što će rezultirati smanjenjem broja masnih stanica u tretiranom području

Uz cryopolizu uređaj sadrži i EMS TESLA,elektomagnetsku stimulaciju mišića s dva aplikatora.Kako se cryo terapijom gube masne stanice tako se pojavi praznina i poterbno je ojačati mišiće i okolno tkivo.EMS TESLA ujedno djeluje na dodatno razbijanje masnih stanica.

EM TESLA koristi fokusiranu elektromagnetsku tehnologiju visokog intenziteta i inducira supramaksimalne kontrakcije mišića koje nije moguće postići vježbom (ili dobrovoljnim kontrakcijama).

Tijekom normalnih dobrovoljnih kontrakcija mišića mišićna se vlakna opuštaju između svakog živčanog podražaja, i generira impulse tako brzom frekvencijom da ne dopušta takvu fazu opuštanja. Supramaksimalne kontrakcije uzrokuju pojačano oslobađanje adrenalina, što pokreće intenzivan odgovor lipolize u masnim stanicama. Kada su izloženi supra maksimalnim kontrakcijama,mišićno je tkivo prisiljeno prilagoditi se, reagirajući dubokim preuređivanjem svoje unutarnje strukture što rezultira izgradnjom mišića i sagorijevanjem masti.

Cijena za avansnu uplatu i leasing s uključenih 10% popusta i porezom.

Redovna i kreditna plaćanja bez popusta.