Blog

Preparati BAEHR u pedikuri

TEC 1200

Njemačka tvrtka BAEHR već 70 godina proizvodi preparate i alate za pedikuru,kozmetiku,njegu ruku i ugradnju noktiju.Visoki EU standardi po ISO kvalitteti i certificiranju medicinskih uređaja i preparata garancija su vrhunske kvalitete.

Svi kvalitetniji saloni medicinske pedikure,a i mi u sastavu usluge medicinske pedikure i edukacija koristimo BAEHR proizvode i preparate.

U nastavku stavljamo nekoliko značajnijih slika proizvoda u pedikuri,a kompletan katalog pogledajte na našoj web stranici pod BAEHR katalog ili njemački kompletan BAEHR katalog s preko 3500 proizvoda,te web stranici BAEHR HRVATSKA 

Najznačajniju neophodnu BAEHR opremu i preparate držimo na našem skladištu,a prodaja se vrši i kataloški,te se zavisno od veličine proizvoda nakon uplate šalje sa skladišta tvornice BAEHR iz Njemačke i stiže u vremenu od 4-10 dana.

Rotacioni motori s mokrim i suhim brušenjem su također dio ponude i vlaste proizvodnje tvrtke BAEHR.Razne su nedoumice oko toga koji motor za medicinsku pedikuru kupiti.Mokro-sparay ili suho-usis brušenje.U donjem linku prenosimo vam njemačko istraživanje kako bi vam olakšali odluku.

Motori BAEHR odlikuju se niskom razinom buke,jakom usisnom snagom i višestrukim filterima koji sprečavaju unos gljivica i sitnih organizama u naša pluča.Također je bitna snaga na malim ili visokim okretajima,stezna sila i ležajevi koji trpe veču silu nego kod motora za manikuru.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)