Microneedeling RF (MRF) aparat Quantus

SKU: quantus

6.500,00 

Quantus Fractional radiofrequency MRF microneedeling aparat je napredna mikro iglična radio frekvencija – visoko učinkovita i svestrana metoda pomlađivanja i zatezanja kože.

Opis

To je minimalno invazivan tretman koji uvelike smanjuje fine linije, bore i podiže kožu istovremeno potičući prirodnu proizvodnju kolagena i elastina.Sadrži dvije ručice,jedna je invazivan mikroiglični sistem ,a drugi neinvazivni RF.

Quantus Microneedling RF najnovije je rješenje za vrhunski nekirurški lift .Ovo je novi aparat ovakve tehnologije uz veliku svijetsku potražnju nakon opsežnog medijskog izvještavanja koje je tretman dobio u cijelom međunarodnom tisku,a slavne osobe oduševile su se ovakvim tretmanom .

Kako djeluje MRF – Microneedling RF:

Microneedling/RF je napredna metoda pomlađivanja kože koja potiče prirodni proces ozdravljenja kako bi potaknula proizvodnju kolagena u dermisu,što rezultira pomlađenom i zategnutom kožom.Radiofrekvencijska energija se isporučuje kroz izolirane zlatne igle što omogućuje precizno dopremanje RF-a do dermisa,istovremeno štiteći epidermisne slojeve kože.Radiofrekvencijski val prodire kroz bazalnu barijeru melanocita, zagrijavajući kolagena vlakna u dermisu na 55ºC-65ºC. To potiče prirodni proces ozdravljenja tijela, povećavajući promet stanica na ozdravljenje što rezultira proizvodnjom kolagena i elastina u tim područjima.

Koristi se za liječenje problema poput opuštene kože,strija i ožiljaka,opuštene kože vrata,ruku,koljena i trbuha,te anti aging.Tijekom tretmana aparat usisava kožu,uključuje UV svijetlo,a radiofrekvencijska energija se isporučuje kroz zlatne igle direktno u dermis na željeno mijesto.Korištenjem neizoliranih igala na aparatu omogućuje se ciljanje dubokih slojeva dermisa do 4 mm i epidermisa kože ,jer se energija emitira po cijeloj površini.

Koja se područja mogu tretirati?

Popularna područja liječenja uključuju lice,podizanje obrva,nazolabijalni nabor,vrat,dekolte i linije ogrlice,marionetske linije i čeljust,trbuh,te opuštenost iznad koljena.

Zašto MRF Microneedling RF ?:

Neizolirane zlatne igle isporučuju jednaku isporuku i dermisu i epidermi uz točnu i kontroliranu dostavu radiofrekvencijske energije u željeni dio lica ili tijela.Koračni motor za udobnost tretmana omogućuje glatko umetanje igala u pod kožu.Koriste se jednokratne sterilne fine zlatne iglice od 0,05 mm za najbolju udobnost klijenta.Precizna kontrola dubine 0,5 mm-4.0 mm.2 različite veličine glava(elektroda) za liječenje: 25 igala za lice ili 49 igala za tijelo,te 49 iglična RF neinvazivna plava sonda.

Značajka iglične sonde sa vakumskim usisavanjem za automatsko ubrizgavanje i poboljšanu udobnost klijenta.Pozlaćene igle, prilagođene klijentima s alergijama na metal.Ergonomski dizajn, ​​uključujući gumb za okidanje i korisnički ekran.UV svijetlo od 415 nm za vrijeme rada spriječava upale kože.Jednostavnost rada sličnom kao kod HIFU aparata,gdje na ekranu izaberete dubinu i snagu koju samostalno možete regulirati.Izuzetno svestrana platforma aparata koja cilja na mnoštvo problema kod klijenata.

Redovna cijena za avans s 10% popusta iznosi 6.500,00 € 

Cijena za kreditna kartična plaćanja 7.150,00 €