Vrati se na artikle
Presoterapija Hi Tech
Presoterapija HighTech Original price was: 1.370,00 €.Current price is: 1.233,00 €.

Oxygen beauty

SKU: 24350

1.790,00 

Aparat s kisikom pomoću ionizacije ,te upotrebe posebne tehnologije i filtera pod pritiskom generira kisik iz zraka u hiperbaričnu komoru od 5 Litara unutar aparata.

Opis

Posebnim injektorima i nastavcima koža brzo apsorbira kisik i aktivne tvari koje možemo dodati u injektor, čime se povećava aktivnost stanica i učinak na njen metabolizam.

Uz kisik koji aparat izdvaja iz zraka čistoće 93-95% injektorom koji dolazi uz aparat mogu se nanositi sve aktivne tvari kao što su hyaluron,razni vitamini mladosti kao što su A.C.E. Tretmanom i unosom aktivne tvari obnavljamo stanice ,te potičemo regeneraciju i opće stanje kože.Tretman kisikom možemo kombinirati uz ostale kozmetičke tretmane.

Osobe s nedostatkom kisika u tijelu i plućni bolesnici mogu kisik direktno udisati u dišni sustav,te na taj način poboljšati zdravstveno stanje.

Infuzija kisika je neinvazivna metoda pomlađivanja kože. Temeljena je na hiperbaričnom kisiku uz pomoć koncentriranih aktivnih sastojaka koji su odabrani pojedinačno za svakog klijenta. Tu možete uključiti hijaluronsku kiselinu, antioksidanse, vitamine ili retinol.

oxygen injector

Korištenjenjem aparata sprejanjem ili injektiranjem kisik se upuhuje na ili pod kožu,te poboljšava mikrocirkulaciju. Zahvaljujući tome, koža postaje blistava i dobiva boju. Ovo rješenje omogućuje injekciju selektivno odabranih sastojaka u najdublje slojeve epiderme. Tretmani koji koriste hiperbarični kisik su nezamjenjivi u regeneraciji, a učinci postaju vidljivi odmah nakon prvog tretmana. Uređaj OXY BEAUTY koristi naprednu tehniku ​​apsorpcije kisika (PSA). Odvaja kisik, što rezultira kisikom koji zadovoljava medicinske standarde. Takav je proces čist i siguran način za proizvodnju kisika bez dodataka, a osim toga nema kontaminiranih spojeva,te je svježe i prirodno.

OXY BEAUTY uređaj sastoji se od aparata s hyperbaričnim kisikom 5 L sonda za kisik i serume,  maska za terapiju kisikom i injektor.

Cijena za redovno i kreditno plaćanje 1.970,00 €

Cijena s uključenim popustom za avansno plaćanje 1.790,00 €

oxigen

Primjer okvirnog izračuna Grenke leasinga: