Multifunkcionalni uređaj 4u1

SKU: f332

990,00 

Multifunkcijski uređaj 4 u 1 – MultiEquipment

Opis

Tretmanima aparatom uspješno rješavamo lagane ožiljke,bore,akne,proširene pore,neujednačenu teksturu kože,staračke pjege i pigmentaciju kože.

Ultrazvučno čišćenje kože je uređaj za profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje. Posebna metalna ploča emitira niske frekvencije ultrazvuka, koji omogućuje omekšavanje i uklanjanje mitesera i blagi piling, također utječe na smanjenje hiperpigmentacije i poboljšava cjelokupni izgled kože.

Toplo-hladna terapija opušta mišiće i kožu ugodnom masažom. Hladnim dijelom sonde sužavaju se pore i kapilare,a koža se umiruje. Toplim dijelom sonde priprema se koža za dubinsko čišćenje ili unošenje aktivnih proizvoda u dublje slojeve kože.

Kozmetičke terapije ultrazvukom djeluju na način da uzrokuju kompresiju i dilataciju tkiva, koji djeluju kao masaža.Nastaje povećana propusnost staničnih membrana,a s time i bolja opskrba stanica kisikom i hranjivim tvarima, te bolje oslobađanje štetnih tvari iz organizma. Koristan među ostalima, u uklanjanju bora, ožiljaka i strija,te bolju apsorciju krema u dubinski sloj kože.Uređaj emitira ultrazvučne valove kontinuirano ili pulsno.

Dijamantna dermoabrazija smanjuje male bore i popravlja male ožiljke, zateže proširene pore,popravlja opuštenu kožu , nabore na koži i nejednaku teksturu. Obnavlja post operacijske ožiljke , ožiljke od akni,omekšava grubu kožu. Popravlja nejednaku obojenost kože, pjege i smeđe točke

Cijena s uračunatim porezom i popustom od 10% za avans 990,00 € 

Redovna i kreditna plaćanja s porezom bez popusta 1.089,00 €