Presoterapija HighTech

SKU: WKB001

1.370,00 

Digitalni instrument HighTech za aparativnu presoterapiju sa zaslonom osjetljivim na dodir i 4 programa rada,te podlogom. Odijelo se sastoji od čizama, nogu, trbuha, ruku i prostirke za pohranu dijelova.

Opis

Idealna za poboljšanje cirkulacije i olakšavanje uklanjanja masnoće kroz aktivaciju limfne drenaže.

Pogledajte VIDEO tvrtke weelko i prezentaciju proizvoda.

Aparat Španjolske tvrtke Weelko kroz presoterapijsku limfnu drenažu djeluje na kožu i potkožno tkivo. Potiče prokrvljenost i time se povećava cirkulacija krvi. Eliminiraju se toksini i otpadne tvari. To je vrlo je učinkovit  tretman kako u prevenciji tako i u terapiji protiv celulita, limfnih edema, otečenih nogu i proširenih vena i cjelokupnoj detoksikaciji organizma, čišćenju i izbacivanju toksina iz tijela. lošu prokrvljenost tkiva,a posebno nogu, stražnjice i trbuha ,te nakupljanje otpadnih produkta metabolizma, kao što su povećanje volumena masnih stanica,otjecanje nogu i celulitne promjene kože .

Osim toga, masažni pritisak vraća metabolizam limfe i limfnih žila u normalu, pomaže u borbi protiv celulita i razbijanje i uklanjanje masnog tkiva, te se preporučuje i za žene nakon poroda. Može se koristiti i za tretiranje postoperativnih ožiljaka nakon opeklina, te u raznim bolovima kralježnice.Kompresija pomaže učvršćenju kože i oblikovanje tijela.

Aparat djeluje na principima ručne limfne drenaže, tako da se pomoću zračnih komora koje se neprekidno pune zrakom, s točno određenim pritiskom koji se prilagođava prema potrebama, mehanički potiskuje nataložena tekućina. Prednosti u odnosu na ručnu drenažu su da je moguće kontrolirati tlak komora i pritisak na određeni dio tijela, vrijeme terapije, mjesto i konkretan problem. S time omogućavamo da se pravilno dreniraju noge, stražnjica, trbuh ili ruke.Tretman se izvodi svaka dva dana, a naročito nakon nekog tretmana mršavljenja kao što je npr.kavitacija.Prije tretmana klijent bi trebao popiti čašu vode.Limfna drenaža je nenadomjestiva u terapiji svih stupnjeva celulita,te oslobađanja viška tekućine u kombinaciji s ostalim kozmetičkim metodama kao što su vakum, radiofrekvencija, kavitacija, UZV, kozmetički preparati, elektroterapija, termodeka s kojima daje izvrsne rezultate.

Ova HighTech presoterapija uz odijelo sadrži i podlogu za ležaj koja sa strane ima dio za odlaganje dijelova presso odijela i sve cijevčice u njemu.

Redovna i kreditna cijena 1.507,00 €. 

Cijena s uključenim porezom i 10% popusta za avansno plaćanje 1.370,00 € .