Termo deka trosistemska BASICTECH

SKU: WKB006

560,00 

Termo deka-Infracrvena termotherapija.Najbolji izbor za svaki salon.Radi na principu terapijske topline s izravnim rezultatima na tijelo: vazodilatacijom, opskrbom stanica kisikom, mišićnom relaksacijom

Opis

Radna temperatura je oko 50 stupnjeva uz mogućnost podešavanjas svakog dijela od 0-50 stupnjeva,te uključivanja ili isključivanja dijela koji želimo da radi odnosno ne radi.

Tehnički dio pogledajte OVDJE

Za cijelo tijelo uz dvostruki preklop na čičak.Najdeblja izolacija s unutarnjim dijelom pogodnim za lako čišćenje.Dvostruka širina 85 cm što omogučuje tretman i najpunijim osobama.Potpuno zatvorena gornjim dijelom na čičak.

Termoterapija poboljšava cirkulaciju krvi i sposobnost tijela za uklanjanje otpada, kao što su mrtve stanice i mliječne kiseline iz mišićnih vlakana, te apsorpciju proizvoda za mršavljenje u ljudsko tijelo. Toplinska energija uzrokuje zagrijavajući učinak aktivacijom molekula stanica tijela .Povećava otpornost krvnih žila i promovira stanično funkcioniranje.Također toplinska energija omogućuje brzo i učinkovito ublažavanje boli mišića i zglobova.

Podešavanje temperature 30-50 stupnjeva,a radna temperatura do 80 stupnjeva,snaga aparata 300 W.

Cijena je za avansnu uplatu s uključenih 10% popusta i porezom.

Cijena za kreditna plaćanja je bez popusta.