Blog

Sve o narudžbi i vrstama B/S špangi

BS spange

NAPUTAK ZA NARUČIVANJE: ISKLJUČIVO ZA PROFESIONALCE-PEDIKERE I KOZMETIČARE:

Tvrtka Dimitto d.o.o s poslovnicom “Moja kozmetika” ovlašteni je partner i zastupnik njemačke tvrtke BAEHR i Bernd Stolz gmbh. BS Spange i BAEHR su patentirani i zaštičeni autorskim pravima,a jedini mi jedini u Hrvatskoj imamo pravo educirati i izdavati certifikate o završenoj protetici BS špangama. Također je špange zabranjeno prodavati privatnim osobama, jer su one namjenjene isključivo educiranim profesionalcima.

“Resale of the B/S brace to private individuals is not permitted for liability and regulatory reasons.”

BS Spange su Njemački proizvod i izum liječnika podologa Bernd Stolza koje uspješno ispravljaju nokte diljem svijeta već 40 godina.Napravljene su od specijalnog materijala ojačanog fiberglasom i brušene na točno određenu debljinu i elastičnost.

Najčešće B/S špange su classic kojima rade profesionalci.One su baza za ostale špange koje se razlikuju samo u načinu postavljanja,no u osnovi su uvijek klasične špange.

Klasične špangice koje se postavljaju metalnim aplikatorom od sredine prema krajevima.Pakirane su po 10 komada jedne brojčane jedinice:16,18,20,22,24.

Špange mogu naručivati samo profesionalci kao starter set koji je dobar za početnike jer sadrži :

ljepilo,odmašćivač,metalni aplikator ,4 x 10 špangi 16,18,20,22 u praktičnom kolutu i 5 špangi za vježbu,te praktičnu kutiju za rad.

beautician with brush applies white moisturizing mask face young girl client spa beauty salon

Također špange se mogu naručivati po brojevima,koje vam nedostaju i koji se najčešće koriste ili neki dugi od brojeva,te ljepilo.Ljepilo ima trajnost do 9 mjeseci,te valja voditi računa o tomu ,ali i načinu čuvanja od topline i zatvaranju.

Mogu se naručivati i pojedinačno – Classic špangice po brojevima pakirane su po 10 komada u jednom pakungu.Ljepilo je 5 grama,trajnost 9 mjeseci.

 

Ispravljanje uraslog nokta B/S špangom.

Ispravljanje i liječenje uraslog nokta B/S špangom ponekad je dugotrajan no učinkovit proces, zavisno od veličine i stanja urastanja. Ne možemo u 30 dana izliječiti nešto što je zanemarivano ili se dešava godinama ,no odmah nakon postavljanja provodi olakšanje i otklanjanje boli. Svakim sljedečim dolaskom i postavljanjem nove špange, koja na noktu stoji 30 dana, te se mijenja novom, provodi se novo izvlačenje i smanjenje uraštanja, do potpunog izlječenja.

bs na djelu

Španga na djelu

Za upite i naruđbu, te edukaciju slobodno nas kontaktirajte putem  e-maila dimitto@dimitto.hr ili telefona 01/7774746.BS spange mogu naručivati samo profesionalci u kozmetičkim i pedikerskim salonima. Krajnji potrošaći moraju se obratiti nekom od salona koji ih ima u svojoj ponudi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)