Blog

Urasli nokat i rješavanje problema

BS

Urasli nokat uspješno rješavamo njemačkim proizvodom B/S špange. Više od dvadeset pet godina, B / S-spange su na raspolaganju kupcima širom svijeta kao terapija liječenja uraslih noktiju. Izrađena je od sintetičkih staklenih vlakana, uz pomoć računalne tehnologije na debljinu od točno dvije tisućinke milimetra. Ovaj materijal zadovoljava visoke kriterije za stabilnost i elastičnost, kao i jednostavanost za korištenje kada se primjenjuju od strane pedikira ,podiatra ili medicinske ustanove.

B / S-spange su proizvedene u šest korisnih veličina i rade prema istom principu sile i zakona fizike kretanja. To znači da se primjenom špange od bolesnog urastanja i zavrnutog nokta, španga svoju silu prenosi izravno na nokat i ispravlja u suprotnom smjeru. Fizički zakon tlaka i protutlaka je presudan za potrebnu korekciju noktiju i rezultat brzog procesa ozdravljenja. To se događa automatski kod primjene B / S-spange ,a napetost špange može se i malo smanjiti brušenjem po potrebi. Ovom metodom, liječenje noktiju je nježno i pažljivo,te pogodno i za dijabetičare. B / S-spanga ne mora biti izravno na pre-stresom obliku. Ona se jednostavno postavi preko nokta koji treba ispraviti. Uklapa se u oblik noktiju i automatski nastaje resetiranje snage urastanja uz prirodano oblikovanje i poravnanje nokatne ploće. Osnovni fizikalni zakoni ovdje se primjenjuju na dijelu.

B/S špange elektronska brošura

Njemačka kvaliteta, uz glavne proizvodne ciljeve preciznosti i pouzdanosti ,te kontinuirana kontrola i dokumentacija. B / S-spange ne smiju u proizvodnji odstupiti od točnosti debljine 2000. milimetra. Kontrola ove specifikacije vrši se s magnetno induktivnim procesom, tako da uvijek možete biti sigurni da svaka B / S-spanga ima istu silu izvlačenja.

B/S španga izrađena je od duroplasta ojačanog fiberglasom na točno određenu debljinu.Ova tanka elastična španga razapinje se preko uraslog nokta što rezultira snagom podizanja stranice nokta iz nokatnog kanala.Španga se nalazi točno na uzrokovano pravom mjestu,a to je najviši dio dio nokta(B). BS špange su jednostavan i jedinstven način za optimalnu i bezbolnu korekciju noktiju pogodnu i kod dijabetesa .Radi prema klasičnom fizičkom principu: manje savijanje = manje snage, više savijanje = više snage. BS španga radi perfektno.Ljepljenjem BS špange na nokat njena funkcija i snaga pokazuju se u pravom izdanju, što znači da se širi na cijeli nokat i radi na ispravljanju nokta.Preciznim postavljanjem najjača vučna sila se javlja na krajevima BS špange (A). Radi na principu suprotnog tlaka od kraja prema središtu ,dok ujedno djeluje na najvišu točku nokta (B),a korekcija se može popraviti brušenjem.

POGLEDAJTE B/S SPANGE VIDEO

 

FOTOGRAFIJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)