RFEMS Plasma 2u1 aparat

SKU: BY402-1

6.900,00 

RFEMS Plasma 2u1 je multifunkcionalni uređaj koji kombinira dvije tehnologije. Sastoji se od dvije ručice s raznim zamjenjivim dodatnih sondama. Plasma tretman pomaže u popravljanju strija,bora i ožiljaka.

Opis

Srž tehnologije leži u sondama za tretman, od kojih je svaka posebno dizajnirana za maksimiziranje učinkovitosti tretmana uz minimalno vrijeme. Aparat je bio-regenerativne platforme sa četiri nastavka za različita stanja kože: akne, fibromi, benigne kožne izrasline,ožiljci, sunčane mrlje, strije, fine linije i bore. Frakcioniranom plazmom se koža duboko remodelira ,te se obnavljaju stanice na licu, vratu, dekolteu i tijelu za minimalno invazivne tretmane u estetskoj medicini i dermatologiji. Vidljiva poboljšanja već od prve sesije.

RF Diatermia + EMS tretman kombinira RF dijatermiju s EMS gym mišićnim kontrakcijama. Rezultat je lifting efekt i prirodan izgled. Izvodi se tokom cijele godine. Učvršćuje i tonira kožu lica i vrata, oblikuje konture lica, smanjuje nazolabijalne bore, podiže i oblikuje obraze, smanjuje podočnjake.

Cijena je za avansnu uplatu s uključenih 10% popusta i porezom.

Cijena za kreditna plaćanja je bez popusta.

Povoljan grenke leasing s otkupom po cijeni za avansno plaćanje.