Presoterapija i termoterapija 2 u 1- Hi-Tech

SKU: WKB02

1.860,00 

Digitalni instrument za presoterapiju sa zaslonom osjetljivim na dodir i 4 programa rada. Odijelo se sastoji od čizama, nogu, trbuha, ruku i prostirke za pohranu dijelova.

Opis

Multifunkcionalni digitalni aparat HighTech Španjolske tvrtke Weelko s zaslonom osjetljivim na dodir koji kombinira 2 kozmetička tretmana ljepote i zdravlja: termoterapiju(termodeka) i presoterapiju(limfnu drenažu). Odijelo je sastavljeno od nogu sa stopalima, trbuha, ruku i deke za odlaganje odijela i žica. Idealno za poboljšanje cirkulacije i olakšavanje uklanjanja masnoće kroz aktivaciju limfne drenaže, kao i oksigenaciju stanica i opuštanje mišića.

Aparat kroz presoterapijsku limfnu drenažu djeluje na kožu i potkožno tkivo. Potiče prokrvljenost i time se povećava cirkulacija krvi. Eliminiraju se toksini i otpadne tvari.To je vrlo je učinkovit  tretman kako u prevenciji tako i u terapiji protiv celulita, limfnih edema, otečenih nogu i proširenih vena i cjelokupnoj detoksikaciji organizma, čišćenju i izbacivanju toksina iz tijela. lošu prokrvljenost tkiva,a posebno nogu, stražnjice i trbuha ,te nakupljanje otpadnih produkta metabolizma, kao što su povećanje volumena masnih stanica,otjecanje nogu i celulitne promjene koži.

Ovaj uređaj je također opremljen termoterapijom, za korištenje terapijske topline.Indicirano je da poboljšavaju cirkulaciju krvi, potiču metabolizam, ublažavaju bolove ili ukočenost mišića i također djeluje vrlo opuštajuće.Tjelesna temperatura će rasti kako se temperatura postupno povećava (maksimalna radna temperatura je 55ºC) ,te djeluje terapeutski i opuštajuće na tijelo.Kako se tijelo zagrijava, povećava se cirkulacija krvi i koža se počinje znojiti.Otpad iz tijela će se ukloniti dok se tijelo postupno hladi.Aparat ima 5 zona tretmana,koje omogućuju zasebno podešavanje temperature, od 0ºC do 62ºC.

Termoterapija poboljšava cirkulaciju krvi i sposobnost tijela za uklanjanje otpada, kao što su mrtve stanice i mliječne kiseline iz mišićnih vlakana, te apsorpciju proizvoda za mršavljenje u ljudsko tijelo. Toplinska energija uzrokuje zagrijavajući učinak aktivacijom molekula stanica tijela .Povećava otpornost krvnih žila i promovira stanično funkcioniranje. Također toplinska energija omogućuje brzo i učinkovito ublažavanje boli mišića i zglobova.

Redovna cijena i kreditna plaćanja s porezom bez pousta.

Cijena s popustom za avansno plaćanje od 10% i porezom .