Cryotec 360 pro

SKU: 360P

11.000,00 

Cryotec 360 pro Seron je samostojeći aparat za neinvazivnu redukciju masnog tkiva pogodan za poliklinike i najkvalitetnije kozmetičke salone.

Opis

Ovo je najsnažniji uređaj s četiri 360 aplikatora koji mogu raditi bez prestanka više od 12 sati. Mogu se primijeniti istovremeno na više područja ili više klijenata odjednom. Najsnažniji pulsni vakum podržan podesivom i konstantnom niskom temperaturom na cijeloj površini 360 sonde za razliku od jeftinijih uređaja koji hlađenje imaju samo bočno. Također uređaj dolazi sa različitim nastavcima sondi za različite dubine usisa masnoće prema tome koji se dio tijela radi i tvrdoći masnoće. Uređaj prema debljini masnog tkiva provodi hlađenje,održava temperaturu i trajanje tretmana,a vakum se ne dozira ručno već se dozira putem sučelja aparata.

Djeluje na principu kriolipolize tj. jedinstvenom tehnologijom zamrzava i eliminira masne stanice. Ta je tehnologija zamrzavanja poznata kao kriolipoliza i daje dobre dugoročne rezultate. Primjerena je klijentima s velikim obimom tvrdokorne  masnoće. Kada se masnoća smrzne i kristalizira tijelo će prirodno postupno eliminirati takve stanice u postupku koji će potrajati do 3 mjeseca, dok će prvi značajniji rezultati biti vidljivi već nakon 1,5 mjeseca, što će rezultirati smanjenjem broja masnih stanica u tretiranom području.

Neki klijenti mogu imati tvrdokorne nakupine masnoće na određenim dijelovima tijela, koje se, unatoč prehrani i tjelovježbi ne mogu smanjiti. Riječ je najčešće o trbuhu, bedrima, koljenima, leđima i nadlakticama. Uređaj ima četiri aplikatora koji mogu raditi istovremeno na jednom ili dva različita klijenta,te se može dodatno naručiti i aplikator za podbradak . Aplikatori se postavljaju na različite regije koje se želi tretirati što ovisi o količini masnih stanica za redukciju u trajanju od 30 do 45 minuta po regiji. Područja koja se mogu tretirati kriolipolizom su trbuh, bokovi, gornji dio leđa, prsa, unutarnji i vanjski dio bedara, koljena, masno tkivo ispod stražnjice ili podbradak. Još jedna vrlo važna značajka ovog profesionalnog aparata je 360 stupnjeva,što znači da za razliku od jeftinijih aparata usisava cijelo tretirano tkivo u sondu aparata,te hladi po cijeloj površini sonde.Jednostavniji i jeftiniji modeli imaju hlađenje samo na bočnim stranicama sonde. Također ovakav profesionalan aparat ima kvalitetnije dIjelove,jače hladnjake i realnu temperaturu za razliku od jeftinijih inačica aparata.

Boja crna.Hlađenje vodeno i zračno.Temp -10 do 10 stupnjeva.Težina 50,00 kg.

Cijena s uračunatim porezom i popustom od 10% za avansno plaćanje 11.000,00 € 

Redovna i kreditna plaćanja s porezom bez popusta 12.100,00 €                                   

Povoljan grenke leasing s otkupom po cijeni za avansno plaćanje.