HIFU 8D REYOUTH

SKU: RE

6.500,00 

Aparat termalnom i mehaničkom funkcijom ultrazvuka i radiofrekvencije stimulira proizvodnju kolagena, zateže, pruža potporu mekom tkivu, radi na podizanje kože i radi na oblikovanju tijela .

Opis

MEHANIČKI UČINAK+TOPLINSKI UČINAK+KAVITACIJSKI UČINAK:

Toplinska energija posebno ne iritira epidermu kože i koncentrirana je u dubini kože (sloj fascije i vlakana) kako bi se proizvela kontinuirana mikro-termalna koagulacija uz skupljanje tkiva.Događa se, regeneracija kolagenih vlakana ,poboljšava će tekstura kože i postiže učinak liftinga.

TRETMANI TIJELA:

Tijelo usvaja metodu termalnog makro fokusiranja kako bi se fokusiralo na veliko područje što može učinkovitije otopiti i razbiti mast.Veličina energetske točke sonde za tijelo osam je puta veća od one na licu, a učinak otapa mast.Potpuni efekt tretmana vidljiv je do 3 mjeseca nakon tretmana ,a može potrajati do 2 godine.Reakcija svake sonde je drugačija sa drugačijom dubinom i snagom. Različite frekvencije se koriste prema razini i mjestu djelovanja.

3 x VMAX

Vmax služi za njegu lica,daje pojedinačne shotove i radi se kružnim pokretima i prema konturi lica.

1 x 8 D RUČICA 

Radi odjednom 12 puta po 11 linija odjednom.Koristi se na većim predjelima lica,vrata ili tijela.

1 x LIPOSONIX RUČICA

Služi isključivo za tretmane tijela.Radi odjednom 576 energetskih točkica.Fokusira se na veliko područje što može učinkovitije otopiti i razbiti mast.Veličina energetske točke sonde za tijelo osam je puta veća od one na licu,a ide do dubine 13 mm.

Cijena uključuje PDV i 10% popusta za avansno plaćanje.

Cijena za kreditna plaćanja bez popusta.