TESLA MAX

SKU: max

13.500,00 

NOVO za 2023 godinu.Profesionalni EM Max tesla uređaj s 4 ručice koje mogu raditi istovremeno ili svaka pojedinačno zasebno,jer svaka ručica ima svoje zasebno napajanje.

Opis

Po kvaliteti izrade,dijelovima,stabilnosti i snazi od čak 6000W najsnažniji uređaj na tržištu.Radiofrekvencija je također s najjačom konfiguracijom po cijeloj EM ručici,no aparat se po potrebi može isporučiti i bez RF-a.

Korištenjem EM (Electomagnetic)tehnologije zajedno sa radiofrekvencijom za kontinuirano širenje i skupljanje mišića elektro magnetskim valovima izvodi se ekstremni trening za duboko preoblikovanje unutarnje strukture mišića, odnosno rasta mišićnih vlakana (povećanje mišića),te stvaranje novih proteina i lanaca mišićnih vlakna (hiperplazija mišića), kako bi se mišići trenirali i povećali mišićnu masu, gustoću i volumen. RF u ručicama koristi za dodatno zagrijavanje mišića i smanjenje masnoće u tkivu,te oblikovanje.

EM max with handle

Pogledajte Tesla max iznutra u tvorničkoj izradi:

Aparat je nove generacije s 4 ručice,posebno učinkovit,jer koristi istovremeno radiofrekvenciju i elektromagnetsku tehnologiju stvarne jačine 10 Tesla i 6000W fokusiranu visokim intenzitetom i velikim područjem RF energije koji se proteže cijelim dijelom ručica.Elektromagnetski inducirani val radi kratke i snažne kontrakcije mišića koje dovode do povećane gustoće mišića, smanjenog volumena, bolje definicije i tonusa.Najjača konfiguracija aparata od kojih svaka ručica može raditi zasebno,jer ima najjjaču konstrukciju koja je zasebna za svaku ručicu aparata.

Cijena s uračunatim porezom i popustom od 10% za avansno plaćanje 13.500,00

Redovna i kreditna plaćanja s porezom bez popusta 14.850,00 €

Povoljan grenke leasing s uračunatim popustom po cijeni za avansno plaćanje.