HIFU 8D VMAX

SKU: C3

5.300,00 

Aparat termalnom i mehaničkom funkcijom fokusiranog ultrazvuka stimulira proizvodnju kolagena, zateže kožu,te pruža potporu mekom tkivu.Radi na podizanje kože i na oblikovanju tijela .

Opis

PROIZVODI MEHANIČKI+TOPLINSKI UČINAK FOKUSIRANIM ULTRAZVUKOM :

Toplinska energija posebno ne iritira epidermu kože i koncentrirana je u dubini kože (sloj fascije i vlakana) kako bi se proizvela kontinuirana mikro-termalna koagulacija uz skupljanje tkiva.Događa se, regeneracija kolagenih vlakana ,poboljšava će tekstura kože i postiže učinak liftinga koji traje do dvije godine.

TRETMANI TIJELA:

S ovim aparatom radi se ručicom 8D,a radi se dubinama i nastavkom od 8 ili 13 mm.Tijelo usvaja metodu termalnog makro fokusiranja kako bi se fokusiralo na veliko područje što može učinkovitije otopiti i razbiti mast.Veličina energetske točke sonde za tijelo osam je puta veća od one na licu, a taj učinak otapa mast.Potpuni efekt tretmana vidljiv je do 3 mjeseca nakon tretmana ,a može potrajati čak do 24 mjeseca.Učestalost snage svake sonde i dubine je drugačija.Različite frekvencije i sonde koriste se prema razini i mjestu djelovanja. Različite frekvencije i sonde koriste se prema razini i mjestu djelovanja.

VMAX

Vmax služi za njegu lica,daje pojedinačne klikove i radi se kružnim pokretima i prema konturi lica.Sadrži nastavke 1.5 ,3.0 , 4,5 mm.

8 D RUČICA 

Radi odjednom 12 puta po 11 linija odjednom.Koristi se na većim predjelima lica,vrata ili tijela.Različite frekvencije,dubine i nastavci koriste se prema razini i mjestu djelovanja.

Cijena uključuje PDV i 10% popusta za avansno plaćanje.

Cijena za kreditna plaćanja bez popusta.