Tesla face muscle-time

SKU: EMT

11.500,00 

NOVO !! 9 mjesec 2023.EM Time tesla nudi dugoročne rezultate uz cjelokupno poboljšanje strukture lica i kvalitete kože.

Opis

Brzo, neinvazivno, bezbolno i udobno.Tesla muscle-time je jedan od najkvalitetnijih na tržištu.On radi na strukturi lica iznutra prema van i cilja na mišićne slojeve lica kompliciranom vrhunskom tehnologijom.Obnavlja i podiže potporu tkiva lica selektivno stimulirajući mišiće i povećavajući gustoću i kvalitetu mišićne strukture, poboljšavajući strukturu lica,a istovremeno remodelira i zaglađuje kožu povećanjem kolagenih i elastinskih vlakana, što rezultira smanjenjem uklanjanje bora i finih linija uz zatezanje kože. S tretmanom Em-time klijent će uživati ​​u dugotrajnim dobrobitima i pomlađenom, podignutom,zategnutom i ojačanom izgledu.

Muscle-time tesla nudi dugoročne rezultate uz cjelokupno poboljšanje strukture lica i kvalitete kože.Aparat radi elektromagnetskim i radiofrekvencijskim impulsima na strukturi lica iznutra prema van i cilja na dublje slojeve lica vrhunskom sofisticifiranom tehnologijom.Obnavlja i podiže potporu tkiva lica selektivno stimulirajući mišiće i povećavajući gustoću i kvalitetu mišićne strukture, poboljšavajući strukturu lica, a istovremeno remodelira i zaglađuje kožu povećanjem kolagenih i elastinskih vlakana,što rezultira smanjenjem uklanjanje bora i finih linija uz zatezanje kože.Ciljano podiže frontalne mišiće,kutove usta i mali mišić usklađujući se s konturama svakog klijenta stežući i opuštajući pojedinačne mišiće.Uz to posebna frekvencija potiče rast novog kolagena i elastina kako bi se oduprlo starenju.Nema potrebe za oporavkom i klijent se može odmah vratiti svakodnevnim poslovima.Tretman je neinvazivan,bezbolan i bez skalpela,igala ili filera.Radi se higijenski promjenjivim padovima u 4 sesije po 20 minuta.

Za postizanje istovremenih mladenačkih kontura i isklesanih mišića lica s jednim aparatom, istraživanja su pokazala da se savršeno rješenje protiv starenja isplatilo. Predstavljamo najnoviji,najučinkovitiji i najjači inovacijski aparat,ultimativno tajno oružje za postizanje podignutog, oblikovanog i blistavog profila lica.

Pogledajmo po čemu se ovaj najjači uređaj razlikuje od tradicionalnih uređaja za njegu kože.

𝟭. 𝗣𝗿𝗲𝗰𝗶𝘀𝗲 𝗠𝘂𝘀𝗰𝗹𝗲 𝗔𝗰𝘁𝗶𝘃𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻

Ponavlja prirodne mišićne kontrakcije, povećavajući tonus mišića i proizvodnju kolagena.Precizno stimulira mišiće lica, što rezultira učinkovito zategnutom i isklesanom vizijom.

Tradicionalni uređaji obično se usredotočuju na tretmane na razini površine, a ne rješavaju temeljni problem opuštene i starenja kože — slabljenje mišića lica,te neće moći učinkovito prodrijeti duboko u tkivo.

𝟮. 𝗣𝗿𝗼𝗳𝗲𝘀𝘀𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗣𝗲𝗿𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝗻𝗰𝗲

Intenzivan angažman mišića osigurava vidljivo čvršći i podignutiji izgled, donoseći duboke i dugotrajne promjene.

Tradicionalnim uređajima za njegu kože možda nedostaje snaga i preciznost potrebna za transformaciju usmjerenu na mišiće, dok su korisni za održavanje zdrave kože, no nesposobni su osloboditi puni potencijal vaših mišića lica.

𝟯. 𝗢𝗽𝘁𝗶𝗺𝗶𝘇𝗲𝗱 𝗧𝗿𝗲𝗮𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗗𝘂𝗿𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻

Aparat nudi neinvazivno i visoko učinkovito rješenje u kojem nema zastoja. Njegovi personalizirani tretmani njeguju određena područja,bilo da se radi o liniji čeljusti, obrazima ili vratu, omogućujući oblikovanje i podizanje s lakoćom.

Tradicionalni uređaji mogu zahtijevati produljenu i kontinuiranu upotrebu kako bi se postigli vidljivi rezultati,a taj nedostatak može dovesti do manje učinkovitosti samog tretmana.Ovaj tretman traje samo 20 min.

Cijena je za avansnu uplatu s uključenih 10% popusta i porezom.

Cijena za kreditna plaćanja je bez popusta.

Krediti putem Pbz VISA Premium ili Diners do 24 rata.Povoljan najam i otplata putem grenke leasinga po cijeni za avansno plaćanje do 60 mjeseci..

1.EM time