Smart Tecar aparat

SKU: Tec

2.920,00 

Monopolarna kapacitivna otporna radiofrekventna struja mora imati aktivnu elektrodu i neutralnu elektrodu (povratnu ploču) za zatvaranje električnog kruga.

Opis

Aparat SERON TECAR specifikacija:

1.Dvostruke frekvencije: 300 khz i 448 khz čine da RET i CET stvarno imaju različite dubine. Dublji prodor RET-a može doseći do 10 cm bez gubitka energije.

2.Visoka snaga: S obzirom na ostale slične proizvode koji imaju oko 80W max. snaga aparata je 300W, a radna konstantna snaga je 250W. Velika snaga znači da unutarnje komponente imaju dobru i stabilnu kvalitetu.

3.Veliki zaslon: 10,4-inčni LED zaslon osjetljiv na dodir.

TECAR terapija

Monopolarna kapacitivna otporna radiofrekventna struja mora imati aktivnu elektrodu i neutralnu elektrodu (povratnu ploču) za zatvaranje električnog kruga.

Postoje dvije vrste aktivnih elektroda: kapacitivna (CAP) i otporna (RES). Obje elektrode su konstruirane na isti način, međutim, CAP elektroda je RES elektroda obložena izolacijskim materijalom.

Ovaj materijal omogućuje elektrodama različita svojstva: CAP elektroda ima više površinski učinak na slojeve kože i masnog tkiva i uglavnom se koristi za liječenje površinskih stanja, dok RES elektroda ima dublje djelovanje.

Uobičajena terapijska sesija kombinira obje vrste elektroda, a trajanje uporabe različitih vrsta ovisi o stanju koje se liječi.

Za nanošenje elektroda potrebna je vodljiva krema. Krema pomaže da struja prođe u tijelo i istovremeno olakšava kretanje elektroda na koži.

Aparat Tecar koristi se u liječenju trauma kod mišićno – koštane patologije.TECAR terapija jednako je korisna u kozmetičkim regenerativnim tretmanima, te za pomlađivanje kože i u anti-celulitnim tretmanima.

TECAR terapija, radi sa kapacitivnim i rezistivnim načinom rada koja se provodi preko aplikatora ili elektroda, koje dovode energiju direktno tamo gdje je potrebno terapijsko djelovanje. Energija u tkivu se proizvodi izmjenom električnih naboja,te za posljedicu ima stvaranje toplote. Radi se o endogenoj energiji, koja se stvara u tijelu, a koja podstiče tjelesne prirodne regenerativne i protiv-upalne mehanizme.Za razliku od drugih metoda čije djelovanje je ograničeno na površinske slojeve tijela, jer njihovo djelovanje dolazi izvana TECAR terapija sa kapacitivnim i rezistivnim načinom rada može stvoriti duboko terapijsko djelovanje koje doseže duboko unutar tretiranog područja.Postepeni porast temperature u tkivu ubrzava tjelesne prirodne mehanizme u zahvaćenom području djelujući na:

-Upalne procese, edem i bol.

-Poboljšava transport kisika od perifernih arterijskih krvnih žila do tkiva.

-Djeluje na hemoglobin i mioglobin, što pomaže u porastu rezervi kisika u mišićnom tkivu.

-Ubrzava aktivnost kemijskih medijatora upale uključenih u upalni proces i pozitivno djeluje na imunološki sistem, i na nivou tkiva i na nivou krvi. Isto tako ubrzava aktivnost tkivnih enzima uključenih u oporavak mišićnog tkiva.

Zašto tecar frekvencija od 448 khz:

Frekvencija 448 kHz poboljšava prolaz iona kroz intra i ekstracelularni matriks, koji vraća potencijal propusnosti stanične membrane,a stanična električna ravnoteža optimizira obnovu tkiva opskrbe s kisikom i hranjivim tvarima iz krvi.Aktivacija cirkulacije (mikrocirkulacije i vazodilatacije) stimulira proliferaciju i aktivnost fibroblasta za proizvodnju kolagaena.

Rezultat je regeneracija tkiva koji je najviše ubrzan upravo s frekvencijom 448 kHz.

Estetski tretmani:

RET terapija dijeluje na dubinsko zagrijavanje i otapanje masnća,te se koristi u kozmetičkim salonima za oblikovanje tijela-bedra,stražnjica,rješavanje celulita,korekcije lica.

Tecar terapija koristiti se selektivno na ciljanim područjima koristeći dva načina rada; kapacitivni CET i rezistivni REC.

CET keramička sonda – Kapacitivni način se preporučuje kod tretiranja tkiva sa manjim otporom (mišići, koža, vezivno tkivo, cirkulatorni i limfni sistem) i ovom vrstom radiofrekventne terapije se tretiraju površinski slojevi tretirane regije.

RET metalna sonda – Rezistivni način,preporučuje se kod tretiranja tkiva sa većim otporom na prolazak električne energije (koštano tkivo, hrskavično, tetivno i ligamentarno tkivo),a ovim načinom se tretiraju duboke strukture tretirane regije.

Cijena je za avansnu uplatu s uključenih 10% popusta i porezom.

Cijena za kreditna plaćanja je bez popusta.