Triple cam diode laser

SKU: TRI

12.900,00 

Diodni laser s četiri valne dužine, promjenjivom lećom za tretiranje manjih i većih površina,te pregled kože kamerom.

Opis

NOVO: Triple cam diode laser s valne dužininama 808nm+755nm+940nm+1064nm,snagom 800W,promjenjivom veličinom nastavka s ekranom i pregled kamerom.Ekran aparata 33 inch/78 cm u android sistemu.

Revolucionarni diodni laser sa kamerom za precizan pregled kože.Klijent ima evidentiran pregled uspješnosti tretmana kamerom na aparatu uz povećanje 75-200x,realnu sliku i video zapis tretmana.

U današnjem vremenu, estetska industrija bilježi ogroman napredak u tehnologiji uklanjanja dlačica. Kako bi se zadovoljile potrebe korisnika i pružila im se nova razina preciznosti i udobnosti, predstavljamo vam revolucionarni diodni laser sa kamerom za pregled dlačica. Ovaj inovativni uređaj postavlja nove standarde u industriji i pruža korisnicima bezbolno i učinkovito iskustvo uklanjanja dlačica.

Prednosti diodnog lasera sa kamerom:

1.Preciznost i kontrola:

Diodni laser sa kamerom omogućuje korisnicima da detaljno pregledaju područje koje žele tretirati. Kamera omogućuje jasnu vizualizaciju dlačica i omogućuje korisnicima da precizno ciljaju i tretiraju samo željeno područje. Ova tehnologija osigurava vrhunsku preciznost i kontrolu, smanjujući mogućnost oštećenja okolnog tkiva.

2.Udobnost i bezbolnost:

Uz diodni laser sa kamerom, korisnici će doživjeti minimalnu nelagodu tijekom tretmana. Napredna tehnologija hlađenja koja je integrirana u uređaj osigurava da se koža kontinuirano hladi tijekom tretmana, čime se smanjuje nelagoda i rizik od opeklina. Ova inovacija omogućuje korisnicima ugodno iskustvo uklanjanja dlačica.

3.Brzi i dugotrajni rezultati:

Razlika imeđu IPL i diodnog lasera:

Diodni laser sa kamerom omogućuje korisnicima brze i dugotrajne rezultate uklanjanja dlačica. Zahvaljujući visokoj snazi lasera, ovaj uređaj uništava dlačice do korijena, sprječavajući njihov ponovni rast. Korisnici će primijetiti znatno smanjenje dlačica već nakon nekoliko tretmana, a dugoročno će uživati u glatkoj i bez dlačica koži.

S diodnim laserom mogu se tretirati odjednom veće površine. Laserski tretman obično je četiri puta brži od tradicionalne IPL tehnologije.Lasersko uklanjanje dlačica je postupak s niskim rizikom koji uključuje minimalnu nelagodu.Aparat ima integrirano hlađenje kože tijekom tretmana,što uvelike smanjuje bilo kakvu “bol” ili nelagodu koju bi osjetio klijent.Laser ima bolji prodor u korjen i učinkovito oštećenje folikule dlake.Sa samo nekoliko tretmana klijenti vide rezultate koji će trajati godinama ili trajno. Valna duljina diodnog lasera je puno preciznija,što čini okolnu epidermu manje pogođenom. Nadražaj kože poput crvenila i otekline rijetko se događa nakon laserskog tretmana za uklanjanje dlaka.

Zašto 4 valne dužine lasera i koji su benifiti:

755nm cilja na izbočinu folikula dlake ,a posebno je učinkovit za površinskei  dlake na područjima kao što su obrve i gornja usna.

808nm nudi duboko prodiranje u folikul dlake s visokom prosječnom snagom,visokom stopom ponavljanja i velika točkom od 2 cm za brz tretman.Ima umjerenu razinu apsorpcije melanina što ga čini sigurnim za tamnije tipove kože.

940nm koagulira mikro žile oko folikula dlake,odsijecajući im dotok hranjive tvari za opskrbu folikula dlake, oštro smanjujući moć regeneracije dlake,te potpuno inhibira regeneraciju iste.

1064nm nudi najdublji prodor u folikulu dlake, omogućujući mu ciljanje i tretiranje duboko usađene dlake na područjima kao što su vlasište, pazusi i stidna područja.

Cijena s uračunatim porezom i popustom od 10% za avansno plaćanje 12.900,00 € 

Redovna i kreditna plaćanja s porezom bez popusta 14.190,00 €